Vi imate srce na pravom mjestu, mi našu tehnologiju.

Svi želimo najbolje za naše voljene želimo da se osjećaju sigurnim I da brinemo o njima. Ova posvećenost također je bila vodilja prilikom razvoja novog i30: vozilo koje brine o svim putnicima unutar vozila. Sve zahvaljujući posljednjoj pametnoj tehnologiji. i30 nudi prve u klasi sigurnosne dodatke koji uvijek paze na vas, vrhunska povezivost, te visoko efikasni motori koji vas voze dalje.

Card image cap

Snažniji dizajn

Novi i30 je spreman da odveze vozača bilo gdje sa stilom sa drugačijim prednjim i uglađenim zadnjim dijelom. Izrazite svoju individualnost sa tri nove opcije boje.

Card image cap
Osnaženi motori

Ponuda uključuje benzinske i dizelske motore, te 48 V mild hybrid sa pametnim manualnim mjenjačem (iMT) kao opciju za efikasniju potrošnju.

Card image cap
Laša povezivost

10.25" ekran osjetljiv na dodir prikazuje ekran vašeg telefona (sa  Android Auto™ i Apple CarPlay™) i povezuje vaš i30 Bluelink® (opcija dostupna u određenim zenljama).

Izgleda dobro, prevozi još bolje
Card image cap
Efikasnije performanse

Uživajte u vrhunskoj sigurnosti, efikasnim motorima i pouzdanosti sa našom smart tehnologijom.

Card image cap
Povezivost

Bluelink® dopušta da kontrolišete vozilo sa telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluga pruža promet u saobraćaju, pravovremeno parkiranje I druge informacije tokom vašeg putovanja. (opcija dostupna u određenim zemljama.)

Card image cap
Sigurnost

Za nove dodatke dodani su naši napredni sistemi podrške vozaču, koji pružaju još više sigurnosti i spokoja za one koje volite.

Card image cap
i30 N Line

Ljubitelji dinamične N linije će biti oduševljeni novim poboljšanjima dizajna za novi i30 hatchback N liniju.

5 godina garancije bez ograničenja kilometara

Kao svaki Hyundai, Hyundai i30 je konstruisan prema najvećim standardima kvaliteta. Mi smo taj standard osnažili sa garancijom od 5 godina bez ograničenja kilometara tako da možete da uživate u stvarima koje volite u životu bez da brinete o vozilu. Uživajte u spokoju koje vam pruža jedna od najbolih garancija u industriji kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument | Cjenovnik i30
PDF dokument | Katalog i30
PDF dokument | Dodatna oprema i30