Autocentar Ganjgo

Firma Auto Centar Ganjgo d.o.o. porodična firma iz Matuzića opština Doboj Jug. 2004 god. postaje i ovlašteni diler Hyundai brenda za zeničko-dobojsku regiju pa i šire, od samoga starta bilježimo dobre poslovne rezultate u prodaji Hyundai vozila. Što potvrđuju i plakete za najuspješnijega prodavca u BiH u periodu od četiri godine.

Salon je uređen po Hyundai standardima , također posjedujemo i servis opremljen kompletnom opremom za servisiranje hyundai vozila, ali i svih drugih brendova. U sklopu servisa nalazi se i trgovina rezervnih dijelova i autokozmetike. U servisu se radi i održavanje i punjenje klimatizionih sistema u vozilima. Novo u ponudi je i reparacija i servisiranje svih vrsta turbina.

Konstantno zalaganje i trud dovođenje kupca na prvo mjesto tj. briga o kupcu je naša glavna odlika i vrijednost. Stoga dosta pažnje polažemo na obrazovanje i stručno usavršavanje našeg kadra.

picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture

Pored firme ACG u našem sklopu posluju još tri firme

Prva i matična firma svih postojećih firmi jeste Ganjgo Petrol d.o.o. koja je osnovana 1997 god. A u skorijem vremenu i moderno adaptirana i prilagođena današnjim potrebama kupaca. Osnovna dijelatnost joj je prodaja nafte i naftnih derivata te se može svrstati među firme koje najbolje posluju u toj branši na ovim terenima. Pored glavne dijelatnosti u sklop objekta Ganjgo Petrola nalaze se i samoposluga sa ponudom za svakodnevnu potrošnju i moderni caffe bar koji godinama služi kao okupljalište poslovnih ljudi iz lokalne zajednice.

Druga firma je Ganjgo Line d.o.o. koja je osnovana 2007 god. Osnovna dijelatnost ove firme jeste sve vrste tehničkog pregleda – putnička vozila, teretna, priključna, autobusi, radna vozila. Pregled ispitivanja iz oblast certificiranja i homologacija vozila.U sklopu firme također vrši se i baždarenje (ispitivanje) i ugradnja svih vrsta analognih i digitalnih tahografa. Ganjgo Line se također bavi i uslugom transporta na relacijama: Njemačke, Holandije,Belgije i Francuske.

Od nedavno u sklopu objekta Ganjgo Line posluje i firma Kam i Bus d.o.o. koja je u vlasništvu Auto Hrvatska d.d. iz Zagreba, a čije poslovanje obuhvata prodaju rabljenih privrednih vozila iz teretnog programa i njihovo održavanje.

Dolaskom u poslovni centar Ganjgo dočekat će Vas stručno i ljubazno osoblje, brza i kvalitetna usluga i povoljne cijene.

picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture