Hyundai Ioniq 5 - Hyundai Bosna i Hercegovina

Ljepota električnih inovacija.

Očaravajuće lijep i nevjerojatno napredan, IONIQ 5 redefinira način na koji ljudi gledaju na električne automobile. Sadrži inovativni konceptni dizajn automobila i zadivljujući niz pametnih tehnologija, stvoren je da vas odvede dalje – bržim punjenjem i elegantnijim stilom.

Budućnost električne mobilnosti je ovdje.

Zahvaljujući dizajnu i dinamici vožnje koji oduzimaju dah, kao i 800-voltnom baterijskom sistemu za ultra brzo punjenje, ovaj revolucionarni električni CUV pruža uzbudljive performanse – izgrađen na vrhunskoj novoj platformi koja nije ništa manje od tehnološke prekretnice u ovoj eri širenja EV-a.

Što je električno vozilo?

IONIQ 5 je takozvano baterijsko električno vozilo ili skraćeno BEV. Potpuno električna vozila kao što je IONIQ 5 ne koriste nikakvo zapaljivo gorivo i zato imaju nultu emisiju ispušnih gasova. Ova vozila također nemaju kvačilo ili zupčanike, te nemaju skupo održavanje – postižu veliko ubrzanje zahvaljujući obrtnom momentu. To glatko i brzo ubrzanje čini vožnju vrlo dinamičnom i uzbudljivom. Nula emisija iz ispušne cijevi

Novi nivo sigurnosti.

Uživajte u maksimalnoj sigurnosti uz najviši nivo sigurnosti i dodacima pomoći vozaču u Hyundaijevoj liniji, uključujući autonomnu sigurnosnu tehnologiju razine 2.

Sigurnost

Povezani koliko god želite biti.

Opremljen vrhunskim rasponom intuitivne pametne tehnologije, IONIQ 5 omogućuje vam da budete povezani koliko god želite.

Povezivanje

Pametna udobnost. Nevjerojatna praktičnost.

Hyundaijevi dizajneri ponovno su stvorili interijer koje pruža potpuno novo iskustvo u automobilu s pametnim dodacima udobnosti i nevjerojatnom praktičnošću.

Udobnost

Elektrificirajuće performanse.

Uživajte u maksimalnoj sigurnosti uz najveći nivo sigurnosti i dodatke pomoći vozaču u Hyundai liniji, uključujući autonomnu sigurnosnu tehnologiju drugog nivoa.

Performanse

5-godišnja garancija s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, IONIQ 5 napravljen je u skladu sa najvećim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjom garancijom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je garancijom od 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedna od najbolja garancija u industriji – kao standard.

Cjenovnik, tehničke karateristike, katalog

Dokument Naziv Link
PDF dokument Cjenovnik IONIQ 5
PDF dokument Katalog IONIQ 5
PDF dokument Specifikacije IONIQ 5